Sajt amplast.rs izradila je agencija za reklamu i propagandu ''Alex-Tim'' na zahtev kompanije ''Amplast'' doo. Koriscenjem ovog sajta korisnik je saglasan pravilima sajta i vazecim zakonima Republike Srbije, a samim tim je podlozan krivicnoj i materijalnoj odgovornosti u slucaju ne postovanja i zloupotrebe istih. Alex-Tim polaze autorska prava na sve vlastite tekstualne i multimedijalne sadrzaje i svako neodobreno koriscenje i zloupotreba smatrace se krsenjem autorskih prava. Korisnici ne smeju koristiti niti distribuirati sadrzaje koji se nalaze na sajtu amplast.rs. Ako smatrate da je doslo do bilo kakve povrede intelektualnih prava, kontaktirajte nas na office@alex-tim.info

''Alex-Tim'' zadrzava pravo promene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadrzaja na amplast.rs bez obaveze prethodne najave i ne snosi nikakvu odgovornost za stetu koja bi mogla proizaci iz koriscenja ili zloupotrebe, od strane bilo kog treceg lica, informacija koje su dobrovoljno objavljene putem bilo kog dostavljenog sadrzaja. ''Alex-Tim'' ne garantuje za tacnost ili pouzdanost informacija koje su ovdje sadrzane, bilo eksplicitno ili implicitno, niti preuzima bilo kakvu odgovornost sto se tice upotrebe ovih informacija.

alex-tim je siroko specijalizovana marketinska agencija koju nudi kvalitetne usluge koje ce unaprediti poslovanje Vase kompanije. Idejna resenja, planiranje, kreiranje, dizajniranje i odrzavanje web prezentacija, on-site i off-site SEO optimizacija, graficki dizajn i priprema za stampu, logo dizajn i knjige standarda, kreiranja marketing strategija razvoja, strucni tekstovi i prevodi, manadzment i konsalting su samo neke od prednosti nase kompanije. Strucna znanja i iskustva, pristupacne cene i garancija uspeha su ono sto ''Alex-Tim'' izdvaja od konkurencije !

office@alex-tim.info
kontakt