Rondele za Leksan

Rondele služe za povezivanje polikarbonatnih leksan ploča prilikom pokrivanja različitih gradjevinskih konstrukcija i zaštite od uticaja atmosferskih prilika. Leksanom se obično pokrivaju velike površine poput proizvodnih hala, benzinskih pumpi, magacinskih prostora, ali i stambenih objekata. Rondele omogucavaju pouzdanu, čvrstu i vodonepropusnu vezu izmedju lexan panela. Rondela se sastoji se od širokog prstena sa žljebom u koji ide gumeni izolacioni prsten, poklopca i dela za šrafljenje, a napravljena je od čvrste plastike visokog kvaliteta.

rondela-za-leksan

Gumeni Prstenovi za Rondele

Gumeni prstenovi predstavljaju sastavni deo svake rondele i koriste se za bolje prijanjanje prilikom njihovog montiranja na lexan ploče. Prave se od izuzetno mekane gume visokog kvaliteta sa dodatnim naborima sa spoljnje i unutrašnje strane. Odlično prijanjaju uz plastični zid rondele kao i na površinu polikarbonatnih leksan panela. Na taj način doprinose zaštiti unutrašnjosti od svih atmosferskih uticaja, ali i u očuvanju veznih delova čitave konstrukcije zbog bolje zaštite šrafova koji spajaju rondele sa lexan pločama.

gumica-za-rondelu

Proizvodni Pogon

Kompanija Amplast d.o.o. se trudi da uvek ide u korak sa savremenim trendovima i zahtevima potrošača. Prilikom proizvodnje svih naših proizvoda koristimo isključivo originalne plastične sirovine i materijale visokog kvaliteta. Naše mašine za livenje i izduvavanje plastike su poudane i redovno održavane. Posedujemo potrebne sertifikate za sve naše proizvode. Već dugi niz godina gostujemo na sajmovima u zemlji, a saradjujemo i sa velikim brojem kompanija i preduzetnika iz medicine, farmacije, gradjevine, pčelarstva itd.