Plastične Pumpice

Plastične pumpice sa prskalicom se proizvode u veličini od 25ml. Mogu imati široku upotrebnu svrhu. Sastoje se iz plastične bočice i prskalice sa providnim poklopcem. Mogu biti proizvedene i isporučene u različitim bojama. Prskalica se sastoji od nekoliko kvalitetno izradjenih pokretnih delova koji omogućavaju jednako raspršivanje sadržaja. Obično se koriste za parfeme, propolis, kao i sve ostale tečnosti alkoholnih ili uljanih rastvora.

plasticna-pumpica

Plastične Teglice

Plastične teglice iz naše ponude prave se u standardnoj veličini od 50ml. Obično se upotrebljavaju u medicinske svrhe prilikom davanja bioloških uzoraka poput urina radi daljih laboratorijskih ispitivanja, ali se mogu koristiti i u druge svrhe za skladištenje različitih supstanci po potrebi korisnika. Izradjene su od kvalitetne plastike sa navojnim zatvaračima, čime se sprečava izlivanje njihovog sadžaja u spoljnu sredinu, kao i zagadjenja uzoraka. Mogu biti sterilne ili ne-sterilne u zavisnosti od njihove namene.

plasticna-teglica

Novi Proizvodi

Pored postojeće palete koju nudimo, uvek se trudimo da novim proizvodima očuvamo konkurentnost na tržištu. U odnosu na zahteve korisnika, u mogučnosti smo da kroz inovacije i kvalitet adekvatno odgovorimo tržišnoj tražnji. Naš proizvodni pogon može isporučiti velike količine različitih proizvoda po veoma niskim cenama. Unapredjem našeg poslovanja tokom dugog niza godina, stekli smo poverenje i ugled kod velikog broja zadovoljnih klijenata iz različitih oblasti, što je ujedno i garancija kvaliteta svih naših proizvoda i usluga.