Plastične Bočice 10 ml

Plastična ambalaža u našoj ponudi, proizvodi se od najkvalitetnijih sirovina i ima široku upotrebnu vrednost. Bočice sa standardnom zapreminom od 10ml, svakako su i najviše primenjivane prilikom pakovanja različitih tečnih sadržaja. Najviše se koriste za pakovanje farmaceutskih proizvoda kao sto su kapi za oči, kapi za nos, ali i u pčelarstvu kao propolis kapi za jačanje imuniteta. Sva plastična ambalaža može biti dostavljena u ne-sterilnim paketima ili u sterilnom pakovanju na zahtev potrošača.

plasticna-bocica10ml

Plastične Bočice 20 ml

Plastična ambalaža od 20ml takodje ima veliku primenu u medicini, farmaciji i pčelarstvu. Bočice malo veće zapremine najčešće se koriste za različite lekovite preparate kao i ostale tečne sadržaje na bazi hemijskih, biljnih, alkoholnih ili uljanih rastvora. Mogu biti proizvedene u različitim bojama u zavisnosti od želja i potreba kupaca. Poklopci sa navojem i kapaljke su veoma precizno izradjeni tako da sprečavaju izlivanje njihovog sadržaja u okolnu sredinu.

plasticna-bocica30ml

Plastične Bočice 30 ml

Plastične bočice od 30ml pored farmaceutske i medicinske upotrebe, mogu imati i tehničku primenu u kompjuterskoj i štamparskoj industriji. Pigmentne boje koje koriste ink jet stampači često se pakuju u ovim plastičnim bočicama. Zbog visokog kvaliteta materijala od kojih su napravljene, kao i preciznosti sastavnih delova, sprečeno je svako odlivanje vrednih sadržaja. Dopadljivom izgledu prilikom dalje prodaje, doprinosi i velika paleta boja od kojih mogu biti izradjene.

plasticna-bocica50ml